Over

CRV

CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. Hieronder wordt verstaan: de ontwikkeling, productie en verkoop van genetische producten en informatieproducten, maar ook dienstverlening, zoals fokkerij- begeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.

De producten en diensten vinden hun weg naar 50.000 klanten in ruim 40 landen. CRV heeft vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), België, Luxemburg, Duitsland, Tsjechië, Spanje, Brazilië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Australië en Zuid-Afrika.

Breed portfolio
Genetica: onderzoek, productie en wereldwijde verkoop.

Dienstverlening: veehouders krijgen bezoek van monsternemers, inseminatoren, bedrijfsinspecteurs, vertegenwoordigers en vruchtbaarheidsspecialisten.

Stamboek: goede registratie is de basis van succesvolle rundveeverbetering. Sinds jaar en dag beheert CRV het Nederlands rundveestamboek.

Informatieproducten: het online mananagementpakket VeeManager bevat innovatieve producten om de bedrijfsvoering te ondersteunen.

De kracht van innovatie
CRV steekt een vast percentage van de omzet in onderzoek. Op het hoofdkantoor in Arnhem werken tal van wetenschappers en ook zijn er korte lijnen met de Wageningen Universiteit en de Universiteit van Luik. CRV gelooft in de kracht van innovatie.

AHA Leermiddelenbouwers

AHA Leermiddelenbouwers ontwikkelt digitale leermiddelen in de agribusiness, de voedingssector en de groene ruimte. We zijn onderdeel van AgriHolland B.V.

De aha-erlebnis, daar zetten we op in: leermiddelen maken waardoor de cursist snapt waar het om gaat. Waardoor hij beter presteert of veiliger werkt. Ook zelf ervaren wij een aha-erlebnis als wij ontdekken hoe we doelen van opdrachtgevers bereiken met nieuwe digitale mogelijkheden.

We hebben alles in huis om leeroplossingen te realiseren met een aha-effect. Onze kracht ligt in de combinatie van vakkennis, didactiek en techniek.